Outsourcing

Med outsourcing af din salgsfunktion til en professionel samarbejdspartner, opnår du en bedre bundlinje - samtidig får du bedre løsninger for vækst i din virksomhed. Du bevarer overblikket, så du altid ved, hvordan salget performer. Samtidig kan du fastholde dit fokus på alle de andre aspekter, der er ved at drive virksomhed.

Hos imedier ved vi, at der kan være mange årsager til, at man vælger at outsource sit salg
- men der er også mange årsager til, at man bør outsource sit salg.

Professionalisér salgsprocessen

Hos imedier gør vi dét, der skaber mest værdi for din virksomhed; vi professionaliserer alle dele af salget.

Det handler om tillid. Vi ved det godt. Tillid til at vi træffer de rigtige beslutninger og bære dine produkter videre til de rigtige kunder på den rigtige måde.

Hos imedier ser vi os selv som din virksomheds forlængede arm. Vi holder næsen i sporet, fokuserer på salget, og på de resultater der skabes dagligt. Selvom din salgsafdeling ikke sidder i din virksomhed, bevarer du følingen med performance – det sørger vores løbende rapportering for. Der er samtidig altid mulighed for at justere indsatsen undervejs, når noget ændrer sig eller når nye fokusområder kræver det.

Få ROI fra første dag

Ser du på Return On Investment (ROI) i din salgsafdeling, så ved du, at der skal tjenes meget, førend afdelingen kaster overskud af sig. Det kan tage tid og være en lang proces.

Hvorfor ikke rationalisere og skabe det bedste afsæt for salget allerede fra første dag? Hos imedier udarbejder vi detaljerede målsætninger og aktivitetsplaner i tråd med dialogen, vi har med dig og din virksomhed.

Vækst gennem outsourcet salg

Outsourcing af salg er relevant for din virksomhed, især hvis ønsket er vækst. Det økonomiske grundlag skal være på plads, inden din virksomhed kan ekspandere - og her hjælper imedier dig.

Hvad enten der er tale om opdyrkning af nye markeder, intensivering af salget for udvalgte produkter eller en stor salgsindsats for helt nyetablerede virksomheder, så har imedier den rigtige indgangsvinkel.

Kontakt os allerede i dag

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan dit salg outsources professionelt til os.

Kontakt os på tlf.: 71 71 74 22 eller kontakt@imedier.dk